او ادامه داد: پس از منطقه خاورميانه، نخستين منطقهاي که از اين بحران مالي نجات يافت، منطقه آسيا و اقيانوسيه است که با رشد بيش از 13 درصد، تعداد گردشگران ورودي خود را به رقم 204 ميليون نفر رساند و 22 درصد از سهم بازار جهاني را به خود اختصاص داد.
«تهراني» با بيان اينکه در اين ميان منطقه جنوبآسيا با رشد 10 درصدي رقمي بيش از 9/10 ميليون گردشگر ورودي در سال 2010 داشته است، افزود: آمار و ارقام فوق بيانگر آن است که بازارهاي نوظهور واقع در شرقآسيا، جنوبآسيا و اقيانوسيه همچنان پيشتاز توسعه و رونق گردشگري در جهان هستند.
او در ادامه به عنوان نماينده جمهوري اسلامي ايران، با اشاره به آمار گردشگران ورودي به کشورمان در سال 2010 و رشد 39 درصدي نسبت به مدت مشابه سال 2009، به اهتمام دولت جمهوري اسلامي ايران به منظور توسعه گردشگري در کشورمان اشاره کرد و برخي اقدامات برجسته کشور را در زمينه توسعه گردشگري داخلي و خارجي در سال 2010 برشمرد.
احياي سند برنامه ملي توسعه صنعت گردشگري کشور با همکاري سازمان جهاني جهانگردي، ايجاد تسهيلات صدور رواديد براي اتباع خارجي برخي کشورهاي هدف، توسعه سيستم ويزاي الکترونيک، توسعه محصول و تعريف مقاصد جديد گردشگري در 31 استان کشور از برنامههايي است که در اجلاس مذکور از سوي تهراني مورد اشاره قرار گرفت.
مديرکل دفتر توسعه گردشگري همچنين از تصويرسازي مناسب از جمهوري اسلامي ايران در سراسر دنيا از طريق راهاندازي مجدد سفرهاي آشناسازي خبرنگاران خارجي کشورهاي بازار هدف و برنامهريزي به منظور توسعه سفر در تمامي استانها به عنوان ديگر اقدامات صورت گرفته در اين حوزه نام برد.
«تهراني» همچنين با تاکيد بر توسعه گردشگري فرهنگي و اهميت آن در حوزه منطقهاي آسيا، خواستار توسعه جريان گردشگري فرهنگي در ميان کشورهاي عضو منطقه شد.
همچنين در اين اجلاس «طالب ريفاعي»، دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي ضمن همدردي با قربانيان سونامي ژاپن حمايت سازمان جهاني جهانگردي را از احياي گردشگري در آن کشور اعلام و در ادامه گزارشي از وضعيت گردشگري جهاني و فعاليتهاي سازمان جهاني جهانگردي در 2 منطقه جنوبشرق آسيا – اقيانوسيه و جنوبآسيا ارائه کرد.
در ادامه اجلاس گزارش کشوري سريلانکا و همچنين گزارشهايي از سوي مقامات سازمان جهاني جهانگردي در خصوص روند اجراي برنامهکاري 2010، فعاليتهاي منطقهاي، بودجه، تحقيقات و انتشارات و همچنين گزارش فعاليتها و اقدامات انجام شده به منظور برگزاري نوزدهمين نشست مجمع عمومي سازمان جهاني جهانگردي از سوي مقامات سازمان جهاني جهانگردي و مقامات سازمان گردشگري کرهجنوبي ارائه شد.
همچنين در اين نشست کشور تايلند به عنوان ميزبان بيست و چهارمين نشست مشترک کميسيون شرقآسيا – اقيانوسيه و جنوب آسيا انتخاب شد.
/115
انتهای پیام/